Hány éves kortól kezd nőni a női mell?
Figyelt kérdés
Én 13 éves vagyok,lassan 14. És nincs mellem,alig csak meg van duzzadva. Nagyon zavar,hogy az évfolyam társaim közül,már majdnem mindenkinek nagy melle van.2011. aug. 9. 08:41
1/3 skarma válasza:
Ez változó.
Valószínűleg későn érő típus vagy. Ne aggódj, nőnek még, de ne legyél irígy, azzal csak magadnak ártasz :)
2/3 anonim válasza:
A női mell? Miért a férfi is szokott? Mert ha igen akkor én is gondba vagyok...
3/3 anonim válasza:
ismertem egy szép lányt nyomultam is rá és neki már 12 éves korában nagyobb melle volt mint az egyik 8.-os osztálytársamnak de régen meg már 14 évesen már nők voltak, nem tudom miért esett így vissza az érettség néztem a régi tablókat szinte minden fiúnak bajsza volt és kinézett 17 évesnek, most meg a legtöbb 17-18-nak még csak most pelyhesedik hihetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!