Coca Cola vs. Pepsi?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb,és miért?
Szerintem a Coca Cola,Mert szerintem egy kicsit édesebb,és különlegesebb az íze.
17/F
2011. aug. 8. 13:11
1/11 anonim válasza:
szerintem is a coca-cola ugyanezek miatt:)
2/11 anonim válasza:
Egyiket sem nagyon szeretem, de ha muszáj választani, coca. A pepsit valamiért nem szeretem, egyből megérzem, hogy az pepsi vagy coca, ha pohárban kapom esetleg akkor is. De az egyéb névtelen kólákat sem, ha már muszáj kólát innom, akkor coca. De jobban szeretem a mentes vizet, vagy a rostos narancsot.
3/11 anonim válasza:
én mindkettőt utálom. tudom, én kivétel vagyok, de nem szeretem. :D ha már muszáj választani, inkább a coca cola.
15/L
6/11 anonim válasza:
Pepsi, talán pont azért mert a Coca túl édes nekem. De amúgy azt is megiszom.
7/11 anonim válasza:
nekem pepsi, de mindkettőt megiszom.
8/11 anonim válasza:
Nekem a Pepsi tűnik édesebbnek, ezért inkább Cocát iszom. Viszont elég ritkán, nem vagyok nagy Cola-fan.
9/11 anonim válasza:
A Pepsi az 1 utángyártott szar! A Coca-cola az eredeti! Az volt az 1. kóla és ezek alapján a pepsi is noname! ( és az íze sem oan jó )
10/11 anonim válasza:
Valóban a Coca Cola az eredeti és népszerűbb kóla, azt szeretik többen. Érdekes, hogy a Coca Colát érzed édesebbnek, mert a Pepsiben van több cukor! Én a Pepsit szeretem jobban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!