Mennyi altatótól hal meg az ember?
Nem tudsz bevenni annyi altatót amitől meghalnál..
Bár hülyeségnek tartom,hogy valaki öngyilkos akar lenni,de ha annyira hülye akkor rajta,tegye meg.A rínyálást,nyávogást még jobban utálja az ember.
Gondolom olyat írni felesleges,hogy vannak sokkal rosszabb helyzetben emberek,vannak akik sokkal több veszteség,fájdalom ért min téged,és vannak akik halálos betegek,de mind az életet választják a nehézségek ellenére..
HA ezt nem vagy képes felfogni,akkor a legbiztosabb megoldás ha kiugrassz a tizedikről,vagy vonat elé ugrassz..
elmondom neked, semmenyitől, bármennyit szedsz be, nem halsz meg, csak egy kib*szott nagyot fogsz aludni, rossz módszer.
Amúgy meg nem szabad eldobni csak úgy az életet, ez megadatott, valaki örülne hogyha még élhetne..
Akkor valami más módszert keresek, amitől meghalok.
Első:járok konditerembe heti 5x is, meg mellette még futok, biciklizek, sokat sportolok.
15/L vagyok.Nem tudok 200 kilóval fekvenyomni, ahogy nem is tudok lefutni 2 órát, és nem is szeretnék 45 cm-es felkart, de ez az egyetlen, amit még szeretek az életben, a mozgás.Viszont azt veszem észre, hogy egyre jobban kezdem magam utálni, egyre életuntabb leszek.Az a baj, hogy tudom, hogy később a dolgok sokkal rosszabbak lesznek, nem lesz semmi sem jobb.Annyit szenvedek ebben a hülye életben, belefáradtam.
Tudom, most azt mondjátok, hogy egy 15 éves kis p*csa vagyok, aki nyavalyog, de tényleg belefáradtam, és ami szomorú, hogy később még jobban bele fogok fáradni.Nap mint nap csak szenvedek, azt várom, hogy vége legyen a napnak.Hiányolni meg szerintem senki sem fog, mert eddig észre sem vett senki, azt sem fogják észrevenni, ha "eltűnök".
Ebben a korban nem ritkák az ilyen buta gondolatok. Elhiszem, hogy most nem könnyű, de nem marad minden így.
Hidd el, hogy sok minden meg fog változni! Lesznek fiúk, barátnők, bulik meg minden. Csak türelem!
Nem kell mindenki elvárásainak megfelelni, állj ki magadért, de ne zárkózz el másoktól, legyenek céljaid (ez fontos!) és akkor elboldogulsz majd az életben.
Én pontosan azért nem kérdeztem meg,hogy mi a gond,mert 100%-ban biztos voltam hogy egy unatkozó 15 éves nyavalyog,aki még az élete felét sem élte meg..
Tudod elég szomorú,hogy ezen keseregsz,holott mindened megvan ami kell.
-van hol aludnod
-van mit enned
-iskolába jársz,tanulhatsz
Mesélek neked valamit..Nemrég néztem egy dokumentum filmet.Most felesleges kiselőadást tartanom,hogy maga a film miről szólt,mert annyira magad alatt lehetsz hogy olyan mint "történelem" nem érdekel.
De volt benne egy rész ami miatt még én is elsírtam magam,és azt mondtam,hogy "istenem,én boldog ember vagyok még úgyis hogy halláskárosult vagyok,hogy súlyos asztmás vagyok,hogy meghalt a kislányom."
Tudod mi volt benne?
Kisgyerekek akik senkinek nem kellettek,főleg nem a társadalomnak,mert nem egészségesen,és nem férnek bele a tervbe.Ezeket a gyerekeket árvaházakba tették,és volt akik mozogni sem tudtak,így a patkányok élve ették a húsukat.3 ágyra 30 gyerek jutott akik csak ülve aludtak.Ha nem a betegség,akkor az éhenhalástól haltak meg,és ez is volt a cél..(ez egyébként nem is olyan régen történt,és még ma is vannak ilyen eldugott árva házak..1989)
Na ezek után mondja bárki hogy szar élete van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!