Suli mellett tudnék dolgozni vmit?
17 éves vagyok,és sajnos nyáron semmilyen munkát sem találtam.Szeretnék ősszel viszont vmit dolgozni,legalábbis jó lenne egy kis pénz.Mit tudnék dolgozni?A suliban elég későn végzek,olyan fél 3-3 körül.
Van vmilyen ötletetek?
17/L
Ez attól függ leginkább milyen suliba jársz, mennyire erős, mennyi idő szükséges neked, hogy megtanulj, mennyire fáradsz el. Na meg az sem utolsó szempont, hogy a szüleid mit szólnak hozzá.
Hogy milyen munkát tudnál vállalni. Ez attól függ, hogy közvetlen környezetekben milyen lehetőségek vannak.
Egyik osztálytársam pl. péntekenként dolgozik egy pékségben 6 órát, késő este. Egy ilyen munka azért jó, mert nem megy annyira a tanulás rovására, igaz nem olyan sok pénz, mintha hetente több alkalommal dolgoznál, de legalább nem megy a tanulás rovására.
16/L
Sulii~Utálom
Dolgozni?! A meg mi?
Soha nem gondoltam hogy ezt a két szótegymondatba fogom hallani__Rosszatfogokmiatta álmodni!
Alkalmazd azt a technikát amit Én fejlesztettem ki! Kérjé Pénzt Anyudtól!:D Nekem beváált :) Dőől a Léé xĐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!