Felköszöntenétek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Ma van a névnapom és senki se köszöntött fel,félreértés ne essék nem kell nekem semmi ajándék,csak,hogy annyit mondjanak,hogy:"Boldog névnapot!"
Persze ilyenkor a barátok nincsenek,sőt a szüleim se köszöntöttek fel,s pont ezért tettem fel a kérdést oké,ez csak egy névnap,de az a szörnyű,hogy tegnap pont azt mondta apum,hogy hallotta a rádióba,hogy ma lesz a névnapom :(
Boldog Névnapot
Nagggyon-naggggyon-nagggyon Boldog Névnapot kívánok Neked és kismillió puszit küldök!!!!!
Nem tudom milyen zenét szeretsz,de azért küldök valami szépet és vidámat!
http://www.youtube.com/watch?v=YwxoCTHKbLg
Remélem tetszik és még egyszer nagyon boldog névnapot Neked!
Ezen az ünnepen ezeráldás érjen,
öröm és szerencse örökké kísérjen.
Bú és bánat téged mindég elkerüljön,
gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön.
Nőjön örömöd, mint esőtől a gomba.
Gyönyöreid háza sose dőljön romba.
Az ég hozzád soha ne legyen goromba.
Boldog Névnapot!
"A névnapodra Néked, kívánok sok szépet, boldog s vidám legyen Számodra az élet!"
Nagyon sok boldog névnapot! :)
**-gondolatok
""-válaszok
Kérdező:*Ma van a névnapom és senki se köszöntött... majd megkérdezem a GYK-n hogy fel e köszöntenének...*
"Felköszöntenétek?"
Válaszoló:*Azta ez azt akarja hogy itt köszöntsük fel... Na jólvan majd felköszöntöm én... had örüljön és ne is zavarja hogy saját maga kérte a felköszöntést...*
"NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!"
Kérdező: *never alone* "Köszönöm szépen,nagyon aranyosak vagytok :)"
Válaszoló: *Hát, hogy ez mekkora marha, itt KÖSZÖNTETI fel SAJÁT MAGÁT ismeretlenekkel,aztán meg elvan hogy milyen rendesek vagyunk... HOGY FELKÖSZÖNTÖTTÜK*
BOLGOG NÉVNAPOT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!