Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nyári munkás diákok?

Nyári munkás diákok?

Figyelt kérdés
Diákokhoz szól a kérdésem: dolgoztál/dolgozol a nyáron? Hol? Mit csinálsz? Kort és nemet is írjatok. :)
2011. aug. 6. 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy bankban vagyok nyári gyakorlatos. Leveleket borítékolok, fénymásolok, iratokat rendezgetek. 17L
2011. aug. 6. 13:36
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
nem dolgozhatok, mert most érettségiztem, tehát már nem vagyok iskolás, nincs kitől iskolalátogatási kérni
2011. aug. 6. 13:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Szinte mindent csináltam már, az Universitas diákszövetkezetet tudom ajánlani, egész jó munkák vannak(kávézókban, mozikban, stb.) és jól is fizetnek. De ha idén nyáron szeretnél dolgozni ahhoz már ne fűzz sok reményt, még évközben kell bedolgoznod magad a szövetkezetekbe és nyáron a már bevált embereket hívják:S (anno én is így jártam, azért mondom.) Nem tudom, hogy ez még probléma-e nálad, de a legtöbb munkaadó 18 éven felülieket kér, mert több órát dolgozhatnak. Viszont amit semmiképpen nem kívánok az ellenségeimnek sem, az a telefonos munka... Ha engem kérdezel ne...

19/L

2011. aug. 6. 15:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a fürde diák iskolaszervezetet ajánlották, ezért oda regisztráltam, igaz már június elején. Kerestem munkát, de sajnos bármelyik közelembe lévő munka (nem volt sok lehetőség, 4-5) mindegyik 18 éves korhoz volt kötve, így nekem nem volt lehetőségem.

Aztán egy véletlen beszélgetés alkalmával kiderült, hogy egy élelmiszerbolt cége új lehetőséget adott a boltoknak és ahol nem volt tanuló, oda nyáron egy hónapra mehetett egy diák dolgozni. Így én most egy abc-be dolgozok, hivatalosan betanított dolgozó vagyok, gyakorlatilag bármit megcsinálok, amit kell (áru átvételnél segítek, feltöltöm a boltot, kitakarítom a pékárus álványt, összetakarítom a raktárakat, felsöprök a bolt körül stb).

Azt azért tudni kell, hogy nekem ez a munka protekcióval jött össze.

Egyébként a fürge diák iskolaszövetkezet keretein belül dolgozok, mert ez a cég, aminek a tulajdonai ezek a boltok, szerződést kötött a fürge diákkal.

Jövőre azonban már jóval hamarabb elkezdek munka után nézni, bár már most érzem, hogyha lenne lehetőség, jövőre is szívesen visszajönnék ebbe a boltba dolgozni! :)

16/L

2011. aug. 6. 19:21
 5/7 A kérdező kommentje:
3. válaszolónak írom, hogy szerencsére én is dolgozok, el tudtam intézni. Az egyik nagy bevásárló központban vagyok árufeltöltő. Én is a Fürge diákhoz vagyok bejelentkezve, mivel az üzlet azzal kötött szerződést.
2011. aug. 7. 11:19
 6/7 anonim válasza:

Sajnos nem.. pedig akartam és egy Fürgediák-hoz hasonló szervezethez is csatlakoztam. mégsem jött össze még:/

L 15

2011. aug. 9. 22:50
 7/7 xdj válasza:
ja ruha gyarba 17/f
2011. aug. 10. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!