Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Bécsben lehet szarkáskodni a...

Bécsben lehet szarkáskodni a boltokban?

Figyelt kérdés
Barátnőm volt kint bécsben és egy csomó mindent hoztak haza kéz alatt. Azt mondták egyáltalán nem figyelnek az őrök és simán kihoztak egy csomó parfümöt, hasonló dolgokat márkás üzletekből. Kicsit furcsa kérdés tudom, de azért rákérdeznék, hogy van-e ezzel kapcsolatban valakinek komolyabb tapaszalata (:(:
2011. aug. 5. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

Ez komoly, amit leírtál, vagy csak kíváncsi vagy a reakciókra?

Kérlek, ne mondd, hogy a magyarok még mindig lopni járnak Bécsbe!!!

Így is rossz a hírünk, ne égessük már magunkat még jobban!

Komolyan mondom, ezer közül is felismerek egy magyart bárhol.

A szállodákban az asztal alatt dugdossák a zsemlét, a sajtot, meg a gyümölcsöt a táskájukba, mikor reggeliznek.

Mintha meghalnának ebédig éhen!

Mikor hagyjuk már abba ezt a lopkodást, meg szajrézást mindenhol?

Nagyon égő!

2011. aug. 5. 16:23
 2/4 anonim ***** válasza:
33%
IP címed rögzítettük, és a rendőrségnek továbbítottuk.
2011. aug. 5. 16:25
 3/4 A kérdező kommentje:
konkrétan a reakciók érdekelnek (:
2011. aug. 5. 16:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Mostmár kár mentegetőznöd, a kommandósok bármelyik pillanatban rádtörhetnek. Viccen kívül, én sokat jártam külföldön, ezért sokszor letagadtam hogy magyar vagyok.(persze csak olyan helyzetekben ahol CSAK egyszer találkoztam valakivel.) A jóhírünket ne öregbítsd, így is az angliában dolgozó utolsó pakisztáni wc-pucolónak is az jut eszébe először hogy mennyi a korrupció nálunk meg persze hogy mennyire enyveskezűek vagyunk.
2011. aug. 5. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!