Számzáras bőrönddel most akkor hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Elméletileg arra való, hogy a benne lévő dolgaimat megvédjük a tolvajoktól. De most a nagy helyzet az, hogy én sem tudom kinyitni. Tudtam a kódot, odatekertem de semmi. Ezt eljátszottam vagy 20-szor, de még mindig nem volt semmi. Aztán fogtam magamat végig pörgettem 000-tól 999-ig, de egyik számra se nyílt ki. Mit tehetnék, hogy se a bőrönd, se a holmik ne sérüljenek? Kérlek, segítsetek! Előre is köszönöm!2011. aug. 4. 13:22
2/3 A kérdező kommentje:
És hogyan? Egyedül élek, nő vagyok és nincs időm arra, hogy mindenféle szakértő férfiakra várjak. Már nagyon felidegesített ez a szar..
2011. aug. 4. 15:33
3/3 anonim válasza:
Akinek L.Lamertazzi feliratú zár van a bőröndjén, leírom. A lakat jobb felső részén, a lapján van egy kis fekete pöcök, egy kés hegyével nyomjuk be, állítsuk át a 0 0 0 kombinációt bármire, érdemes nem a legelejére és a legvégére állítani a kódot, értem ezalatt, hogy a 1 0 0 és 9 0 0 kombinációkat érdemes kihagyni. Miután ezzel megvagyunk a két lezáró gombot a lakat két szélén lenyomjuk és tárááá, az általunk beállított kódra fog csak nyílni! Hátha neked is segít, próbáld a kis pöcköt benyomni és úgy is állítsd be az általad választott kombinációt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!