Mit jelent a spoiler-veszély kifejezés?
Figyelt kérdés
Annyi helyen és annyi szituban hallottam már, de nem tudom összerakni. mit jelent?2011. aug. 2. 14:41
1/5 anonim válasza:
A spoiler azt jelenti, hogy valaki előre elárulja egy könyv, film, stb. tartalmát. Spoiler-veszély: pl. egy újságcikkben megírják, hogy mi történik a Trónok Harca negyedik kötetében. Azért szokták jelezni, mert ha épp olvasod, de még nem tartasz ott, k*rvára ideges leszel, ha lelövik a poént. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Én is erre gondoltam, amikor először mondták, de azóta már többször hallottam filmben is, és nem illet úgy ide, ezért nem tudtam hova tenni. van más jelentése is?
2011. aug. 2. 14:50
3/5 anonim válasza:
Igen van más jelentése is:
A gyorsabb autók hátuljára szerelik, hogy gyorsulás fejtsen közben lefelé irányúló erőt fejtsen ki, hogy el ne száljon az autó...
4/5 anonim válasza:
Sajnálom, az előző vagyok kicsit érthetetlenül írtam, így akartam igazából:
A gyorsabb autók hátuljára szerelik, hogy gyorsulás közben lefelé irányúló erőt fejtsen ki, hogy el ne száljon az autó...
5/5 anonim válasza:
ezzel a spoiler dologgal én is tévedésben voltam mert az autókból indultam ki ez számomra azt jelentette hogy csak látvány elem pl valameik kinai filmben amikor a szolga megtudja hogy meghalt a mester és ettől nevetségesen ház méretűre fújja föl magát és ez ilyen nevetséges parasztvakítás viszont már csak azt nem értem hogy az ilyen youtube kritikusok mint Szirmai Gergely annyira fontosnak tartja a spoiler veszélyre való felhívást akkor miért nem mondja el mi az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!