Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek szégyen a szegénység?

Szerintetek szégyen a szegénység?

Figyelt kérdés

szerintetek szégyen ha valaki szegény?

mert az a ember aki szegény épp hogy meg tud élni gazdag pedig lenézi pedig az lehetne ilyen helyzetbe

szegény ember nem tehet róla hogy szegény.

szerintetek??

2011. aug. 2. 05:53
1 2
 11/14 anonim válasza:

egyáltalán nem szégyen..miért lenne szégyen?

tudod van az a mondás hogy a "pénz nem boldogít" szóval a pénz csak egy eszköz ebben a beteg társadalomban.És mi kell a létfennmaradáshoz? víz,levegő,energia csá

2013. márc. 12. 21:49
 12/14 anonim válasza:
Én megcáfolnám a 09:56-es válaszoló kommentjét! Élő példa vagyok én. Mi is szegények voltunk,csak apu dolgozott nálunk 2-en vagyunk testvérek. Apu sokat dolgozott. Muszáj volt dolgoznia,hogy tartson el minket. Én egyetemre mentem. Anyuék megígérték nekem,hogy iskoláztatni fognak,hogy ne kelljen majd nélkülöznöm. Kijártam az orvosi egyetemet,törvényszéki orvos lettem. Londonba mentem el (tökéletesen beszélek angolul). Mit mondjak..nekem sikerült.Rengeteget kellett tanuljak,de megérte.Aki úgy gondolja,hogy szegény ember gyerekéből nem lehet gazdag,téved.Csak tanulni kell!
2013. okt. 9. 17:18
 13/14 anonim válasza:
A szegénység nem szégyen, csak aki szegény marad annak nem biztos, hogy földijavak jutottak és rohadtul sikertelen lehetett valamiben és nem lesz álom autó a meseuton! Semmi nem szégyen csak kínos, hogy állandóan szekalnak, hogy éhezni kell! Beteg ez a világ! Ha szegény vagy nincs semmid, akkor nyilván értelme sincs elni (Betegesnek hangzik, de a szegénység teszi az életet rosszá) Én pl emiatt mar szégyenlem magam, hogy így kell élni
2021. okt. 28. 00:51
 14/14 anonim válasza:
Nem jutottak
2021. okt. 28. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!