Parfümöt vennék milyet vegyek? 17/F
Figyelt kérdés
Parfümöt vennék , drágát és márkásat milyet vegyek ? . Ezeket néztem ki :Calvin Klein , Armani , Paco Rabanne , Hugo Boss , Bvlgari , Lacoste , Dolce & Gabbana , Guess , Diesel ? Ezek közül a Lacoste-ról a Paco Rabanne-ról a Diesel-ről ( nekem is ilyen van csak régebbi a maskulin de az only the bravet is szagoltam már és jó illata van ) és az Armani-ról tudom hogy jó az illatuk .Azt mindenképpen írjátok le hogy mit NE vegyek ezek közül .2011. aug. 1. 23:07
1/1 anonim válasza:
Nem akarok beleavatkozni, egy egy 6-7000 forintos, 30ml-es nagy márkával ellátott parfüm, ugyan annyi ideig tart ki, mint egy noname. Nem az a lényeg, hogy mi van ráírva márkának, hanem az, hogy milyen az illata. És amúgy se másnak akarj tetszeni ezáltal, hanem magadnak. Szóval most tőlünk kérdezed meg, hogy mit gondolunk ezekről. De, mindenkinek más az ízlése. A legjobb módszer, hogy kérdezd meg lánytestvéredet (ha van), unokatesódat, egyéb hölgy ismerősöket, hogy nekik melyik jön be. Néhány olcsóbb parfüm, aminek jó illata is van :)
Conini Lamborghini Intenso, Black Suede Touch. Most így fejből ennyit tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!