Van olyan jótevő aki segít nekem?
Figyelt kérdés
ha van olyan ember aki megvenné nekem ezt ZALMAN CNPS10X Performa az írjon választ és beszélünk!2011. aug. 1. 22:39
1/5 anonim válasza:
ASD! Azt hiszed, hogy megveszik neked, és odaadják csak úgy ingyen?-.-" Naiv vagy, még kenyérre sincs pénze a magyarnak...
2/5 anonim válasza:
Mesélj, milyen anyagi helyzetben vagy, és miért is kéne megvennünk? Ha sokat írsz, lehet sikerül meggyőznöd.
3/5 anonim válasza:
Ha megadod az előleget (~1/2 M huf) a kobaltkék Pözsó 307emre, akkor beszélhetünk erről. ;)
4/5 anonim válasza:
biztos van aki segítene neked de úgyse talál meg:D
5/5 anonim válasza:
Már nekem fáj... Akkor nekem pedig vennél csak úgy egy videókártyát? Mo. 3 anyagi részre oszlik
-Szegény, nem vesz neked
-Gazdagabb, takarékoskodik--->nem vesz
-Kőgazdag, le sz s**r téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!