Melyik a legveszélyesebb hely?
Figyelt kérdés
Hol a legveszélyesebb este az utcán meg ugy napközben is?inkább kerületekre vagyok kíváncsi,és hol kötöttek már belétek?2009. ápr. 7. 21:55
1/16 anonim válasza:
Elszomorító,hogy az oldalon ilyen kérdéseket tesznek fel! Egyszer belémkötöttek Erzsébeten de elfutottam!Kerüljétek ezeket a helyeket? És a kedves kérdező szerint?
2/16 anonim válasza:
Estefele nem jó egyedül az aluljárókban mászkálni, legalább is én már futottam bele portyázó cigány csordába, és nem volt kellemes találkozás. Miskolcon volt, Búza térnél.
3/16 anonim válasza:
Zámoly, Olaszliszka, Veszprém .............
Soroljam? Ma már olyan időket élünk, hogy védd meg magad, vagy ne menj ki az utcára!
4/16 anonim válasza:
Miskolcon 20.00-02.00 ig Avas. Szondi. Búza Tér. Tiszai pu.
engem is ért hasonló eset h 1edül voltam épp. és 2en rámjöttek. cigit kértek én nem áltam meg azt jutottak utánam. vhogy sikerült olyan helyzetet teremteni h nem kellett verekedni velük.
5/16 anonim válasza:
Pécsen Hősök tere elég gáz, nappal is.
Amúgy örülnék, ha a kedves budapestiek is vennék a fáradtságot és odaírnák, hogy Budapestre kíváncsiak, mert bármilyen meglepő, nem mindenki lakik ott.
6/16 A kérdező kommentje:
erzsébeti vok,deh itt még sose kötöttek belém,mondjuk azér mer ide csak aludni járok haza,igazábol én nemtom mer csak kispesten vok,deh ott aztán téleg mindenkit ismerek,ráadsul pont oanokat akik azok h belédkötnek összevrenek stb,szal ot 100 h nem találnak be,deh más környéket téleg nem naon ismerek,mondjuk erzsébet legszélén nem sétálnék egydül
2009. ápr. 7. 22:41
7/16 A kérdező kommentje:
igen,téleg?deh talán azér irtam oda mer budapesti vagyok és nem ismerem a töbi város ucácskáit,ha leirod h Nagykörün a galamb utcában az nekem mit fog mondani?de ha leir vki anyit h,kispest,erzsébet stb akor máris töbet mond
2009. ápr. 7. 22:45
8/16 anonim válasza:
Egész Magyarország veszélyes. Sötétben túlélőtúra.
Hol cigányok kötnek beléd, hol fehéremberek, ez nem mérvadó szerintem.
Gázspray nélkül sötétben sétálni nem lehet.
9/16 anonim válasza:
a 7. kerület elég gáz este.. legalábbis azon a részen ahol én lakom, bár még nem kötöttek belém durván, de para.
10/16 anonim válasza:
Erzsébet tényleg nem olyan vészes, mint mondják. Én is ott élem az életem, voltak konfliktusok, de egyik se túl súlyos. Csepel már rizikósabb. De szerintem olyan nincs, hogy legleg. A pesti oldal az, amelyik veszélyesebb, az viszont biztos. Szerintem mondjuk az VI. VII. VIII. IX..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!