Milyen márkájú gázpisztolyt ajánlotok?
Figyelt kérdés
azt hallottam, hogy a revolver megbízhatóbb, úgyhogy főként revolverre gondolok.
a FÉG elvileg elég jó márka, de én nem találtam még ilyenből revolvert.
2011. júl. 29. 23:18
1/4 anonim válasza:
Tökmindegy milyet veszel, mert ma már ember nincs aki ennek bedől.
Mellelseg az összes gázpisztoly SPIÁTER - ből készül.
Ami azt jelenti, hogy gyorsabban kopik mintha a legócskább aluminiumöntvényből lenne.
Szóval kb 100-150 elsütés után KUKA.
Viselni nem viselheted, csak külön MKH kártyával ami szintén pénz és még a rendőrségre is szaladgálhatsz vele.
Akkor már inkább iratkozz be sportlövészetre, és vegyél egy 22-es sportpisztolyt.
Vagy maradj meg a gázsprénél, vagy ha olcsóbbat akarsz akkor flakon higító meg öngyujtó.
3/4 A kérdező kommentje:
eddig nem érkezett értelmes válasz úgyhogy várom a továbbiakat
2011. júl. 30. 18:18
4/4 anonim válasza:
Jó helyen keresgélsz.. A FÉG jó pisztolyokat gyárt, nem nagyon gyárt revolvert, viszont nemcsak spiáter pisztoly van.. Ismerősömnek egy alutokos egyébként full acél PA-63-asa van gáz-riasztóban, és még sose hagyta cserben.. Egy hátránya van a FÉG-nek: nagyon drága.. tehát egy jófajta öntöltő ami nem akad el az 50 000-nél kezdődik. Viszont ha ragaszkodsz a revolverekhez, akkor javaslom a Német RÖHM-öt.. Elég olcsón jó pisztolyokat gyárt.. (Namegy mindenki mondogatja hogy a Röhm 89N a jó mert A gázpisztoly.hu-n is az van..) szerintem egy jó öntöltő van olyan jó mint 1 revkó ÜDV!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!