Mit érdemesebb venni Airsoftot vagy Légpuskák?
mindent gondoljatok át
ár
megbizhatóság tölténye meg ienek
airsoft fegyver drága, 20-40E ft de van drágább is,
van gázos meg elektromos, az elektromos akksis és otthon tudod tölteni ha lemerül, a gászoshoz meg meg kell venni a gázt szal ennek ez a hátránya
am átalában 100mre potosan lő, a töltény nincs 1 ft se persze nem darabonként árulják:D ha nem pl 3000db
A lépuska olcsóbb de azt nem tudom hogy mennyi bele a töltény de erősebbet lő az biztos és nem tud sorozatot lőni mit pl az AK-47 airsoft fegyver vagy a Thompson
Attol füg,hogy mit akarsz vele csinálni: ha csapatjátékra kel akor jobb az airsoft ha pedig céllövészetre telekre akor légpuskát kel vanni.
Mindketönek nagyon széles a választéka és az ár a minöségtöl füg mindkét fegyvernél.
A légpuskával vigyázni kel mert balesetveszéljesebb mind az airsoft ezért csak kimondotan célba löni szabad vele és vigyázni hogy mi van a cél mögöt mert átmegy a céllapon és keveset veszit az erejéböl a lövedék.
Az airsoft fegyverel is lehet célba löni de hamar unalmasá válik mert csak kistávolságon lehet használni mert elfuja a szél a löszert.
Nekem mindketöböl van több darab is és mindketönek megvanak a sajátos pozitiv meg negativ oldala.
aha én végülis arra gondoltam h szerelek rá távcsővet
és megpróbálok pontossan lőni
am sztem légpuska jobb a kommentek alapján
Airsoft fegyvereknek a lőszerei pl 0,10 vagy 0,25 grammosak a lövedékei szóval elfújja a szél lazán, volt egy Mossberg airsoft shotim de szart se ér.. 2 méterig hatásos kint..
a légpuska/pisztoly jobb, a töltény se drága hozzá, alig drágább mint az airsoft..
Egyébként ajánlom a Crosman 718 légpuskát, mert azzal 4,5 mm-es légpuska lövedéket (diabolo=szoknyás lövedék a neve)
meg 4,5 mm átmérőjű acélgolyót is lőhetsz szóval ilyen kis átmenet :D szerintem jópofa fegyó és nem is drága.
Viszont a kedvencem a 4,5mm Slavia 630-as légpuska, az nagyon komoly :DD 10 évesen nyertem vele a lövészversenyeket mindig :)
Játszani Airsoftot, ha lőni akarsz megtanulni akkor meg egy erősebb légfegyvert, azokbol vannak elég bivaly erejűek,
és airsoftbol 3-4Joule nál nem tudsz több erőt kinyüstölni, és a ballisztikájával se tanulsz meg lőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!