Mit jelent az a szo hogy pogo?
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 13:01
1/9 anonim válasza:
azt hiszem pogozásnak azt nevezik, amikor egy koncerten az emberek egymásnak ugrálnak, ütik és rúgják egymást. De lehet hogy más jelentése is. :)
2/9 A kérdező kommentje:
leggitar?
2011. júl. 29. 13:09
3/9 anonim válasza:
hmm..tudom, hogy a pogozas egy fajta "tanc" amit a rockerek, punkok szoktak csinalni koncerteken..kb abbol all, hogy rugdossak egymast. nem tudom erre gondoltal e? :D
4/9 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=9Uc3_FC4ppc
Tessék, pogo! :D
5/9 anonim válasza:
"A pogo az nem egy tánc" Tankcsapda idézet :). A pogo-t lehet hülyén, és értelmesen is csinálni. Valaki azért pogózik, mert, hogy milyen menő meg állat, hogy üthetjük egymást. Van aki pedig egyszerűen düh levezetésnek használja. Rengeteg olyan dal van, vagy dalban egy rész, ahol az emberben felmegy az adrenalin, és úgy érzi, ki kell adnia magából a dühöt, és szerintem ez egy nagyon jó mód erre a célra. Hiszen, nem szemtől szembe egy embert ütünk, vagy rugdosunk, hanem mindenki mindenkit, és így minimális lesz a komoly sérülés esélye. Ráadásul értelmes pogókban az ember ha véletlen elesik, azt fel szokták segíteni.
6/9 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek:)megy a zold kez
2011. aug. 2. 23:02
7/9 anonim válasza:
A pogo az nemcsak az hogy verik egymást..sőt az egészen más.Rengeteg koncerten pogoztam már de nem láttam olyan embereket akik verték volna egymást.Ez csak annyiból áll hogy rázod a hosszú hajad és élvezed a zenét.
8/9 anonim válasza:
"rázod a hosszú hajad" azt kérlek szépen headbangnek hívják nem pogónak sry ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!