Elsősorban vámpírfanoknak szól: kellene valami régi feljegyzés, térkép, nyom, vagy akármi, ami alapján találhatok valahol elrejtve egy kis eredeti vámpírvért? Minimum 20ml kéne belőle. Nagyon fontos a dolog, sok minden múlik rajta.
1. Vámpírok nem léteznek
2. A vérnek van egy olyan tulajdonsága, hogy megalvad
3. Mi a francra jó egy vámpír vére?
4. Ha léteznének vámpírok, és fellelhető lenne a vérük, szerinted lenne még a rég elrejtett vámpírvérből egy csepp is?
Olvastam pár könyvet,illetve utánanéztem,"vámpírok" léteztek,de nem olyanok voltak,mint amiket a tv-ben beállították!!!!!
1.Egy ritka betegségben szenvedtek,miszerint ha napra kimentek,akkor felhólyagosodott a bőrük,illetve fehérebbek voltak az átlagos embernél!Most is van ilyen betegség,de akkoriban ez ritka volt!
2.Most is van,& kicsi koromban nekem is volt,de kihúzták,& már nem látszik!
Farkasfognak nevezik azt hiszem,mikor felülről 2 fog nő rá a másikra!Ritkán lehet látni,elég csúnya,de kis korban még el lehet távolítani röntgen felvétel segítségével!
Akkoriban ugye nem volt ilyen fejlett a tudomány,ezért mende-mondák születtek!
Romániában élt egy vérszívó denevérfajta,pontos neve most nem jut eszembe!Kombinálták,& tessék a vámpír!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!