Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi lehet az ha furcsa megérzés...

Mi lehet az ha furcsa megérzéseim vannak, mintha valaki beszélne hozzám és ha azt csinálom amit "mondd" mindig beválik. Bolond vagyok?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 6. 19:23
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Hm......ez történt az apostolokkal is:)))
2009. ápr. 6. 19:58
 2/10 A kérdező kommentje:

:)))

írjatok légyszi, nem tudom mi történik velem.

2009. ápr. 6. 20:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem beszélt hozzád senki, csak a tudat alattidat hallottad.

Ha nagyon erősen akarsz valamit megtudni, töröd rajta a fejed akkor a belső éned, vagyis a tudat alattid válaszol, beszél hozzád.

Egyébként ezt azok veszik észre akiket érdekel a dolog.

Sokat vannak egyedül, depressziósak, vagy éppen azok akik túlpörgetik magukat. Átlagban a kimerültség jele.

2009. ápr. 6. 21:52
 4/10 anonim válasza:
48%
Sztem igen, bolond vagy. Menj el orvoshoz minél hamarabb, amíg még nem lesz nagyobb bajod!
2009. ápr. 7. 15:46
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Egy szomszédunk, aki egyébként beteg, mesélte, hogy ő is "hangokat hallott", amik ilyeneket mondtak neki pl. a buszon, hogy "add át a helyedet", vagy mondjuk "vedd fel a szemetet". A "hang" addig nem hagyta nyugodni, amíg meg nem tette amit "súgott". Ez a nő skizofrén.

Neki szerencséje van, mert ha "beszél hozzá a hang", akkor csupa jó dolgot mond.

Nem mondom, hogy veled is gond van, csak gondoltam írok, hogy ilyenről is tudj :)

2009. ápr. 7. 16:43
 6/10 A kérdező kommentje:

és akkor ez most jó vagy rossz?

mindig elfogadjam, amit "mond"?

2009. ápr. 9. 20:07
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
Ez biza Voldemort lesz! Szólj egy aurornak! :D
2009. aug. 28. 22:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak vicc volt:D Nincs semmi bajod lelkiismeret vagy tudatalatti...
2009. aug. 28. 22:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez így fura megfogalmazás, mert nekem vannak megérzéseim, de tisztában vagyok vele, hogy a megérzésem saját lényemből fakad. Én beszélek magamhoz...najó most ez is furán hangzott. :D

Valaki más beszél hozzád, hmm ez így furaaa...ha te nem ítéled súlyosnak/ ismerőseid nem ítélik annak akkor nincs baj.

2009. aug. 31. 02:51
 10/10 anonim válasza:
100%
Szerintem nem avyg őrült, sem dilis. Egyszerűen csak van egy megérzésed, egy belsőhang ami igen sokat segít neked, de próbálj minnél kevesebbet támaszkodni, rá. MErt amikor majd megszűnik félő, hogy nem boldogulsz egyedül. Mérlegeld, amit modn, helyese, és hogy ha megteszed az jó lesze neked. Semmi baj ezzel. Sztem kivételes vagy légy erre büszke.
2009. nov. 23. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!