Mi lehet az ha furcsa megérzéseim vannak, mintha valaki beszélne hozzám és ha azt csinálom amit "mondd" mindig beválik. Bolond vagyok?
:)))
írjatok légyszi, nem tudom mi történik velem.
Nem beszélt hozzád senki, csak a tudat alattidat hallottad.
Ha nagyon erősen akarsz valamit megtudni, töröd rajta a fejed akkor a belső éned, vagyis a tudat alattid válaszol, beszél hozzád.
Egyébként ezt azok veszik észre akiket érdekel a dolog.
Sokat vannak egyedül, depressziósak, vagy éppen azok akik túlpörgetik magukat. Átlagban a kimerültség jele.
Egy szomszédunk, aki egyébként beteg, mesélte, hogy ő is "hangokat hallott", amik ilyeneket mondtak neki pl. a buszon, hogy "add át a helyedet", vagy mondjuk "vedd fel a szemetet". A "hang" addig nem hagyta nyugodni, amíg meg nem tette amit "súgott". Ez a nő skizofrén.
Neki szerencséje van, mert ha "beszél hozzá a hang", akkor csupa jó dolgot mond.
Nem mondom, hogy veled is gond van, csak gondoltam írok, hogy ilyenről is tudj :)
és akkor ez most jó vagy rossz?
mindig elfogadjam, amit "mond"?
Ez így fura megfogalmazás, mert nekem vannak megérzéseim, de tisztában vagyok vele, hogy a megérzésem saját lényemből fakad. Én beszélek magamhoz...najó most ez is furán hangzott. :D
Valaki más beszél hozzád, hmm ez így furaaa...ha te nem ítéled súlyosnak/ ismerőseid nem ítélik annak akkor nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!