Voldemort autista volt?
Te teljesen id*óta vagy. Előbb talán nézd meg, hogy mi is valójában az autista.
Sok "normális" ember se tudja mi az a szeretet, meg megbánás. Semmi köze az autistákhoz.
Szerinted az, aki szeretet nélkül nő fel, tudja, mi az a szeretet? Érdemes elolvasni a könyveket, nem csak a filmeket megnézni.
Nem volt autista, de az anyja őrült volt, s lehet, hogy ez is kihatott. Meg hát árvaházi gyerek furcsa hajlamokkal.
Itt egy blogbejegyzés, ami egy kicsit másképp közelíti meg a kérdést:
Ezzel együtt ha azt akarod tudni, milyen egy autista inkább az Esőembert javaslom. Nem jellemző rájuk a nagyzolási hóbort, sem a világ meghódításának vágya.
Az általad leírtak inkább az antiszociális személyiségzavarra jellemzőek. Ez kialakulhat egy Asperger-szindróma tetején is, de az Aspergeresekre inkább a szorongó, illetve a bizarr személyiségzavarok illenek, nem az erőszakosak.
1. válaszoló~
basssszzzzzuuuuuuuuuuss!! Valószínűleg azért kérdezem, mert NEM, ISMÉTLEM: NEM TUDOM a választ.
Nem értem ezt, hogy bárki bármit kérdez egyből fefujjoljátok, hogy te idióta s*ggfej b*zi... Etőől miért lesztek jobbak vagy többek??
Ha már vetted a fáradtságot, és idekattintottál, és bírtál válaszolni, akkor azt akár megtehetted volna másmilyen hangnemben is... Mindegy, aki bunó, az az is marad.
És mégvalami: ott az a kis piros x jobb oldalt fölül. Na, katt arra.
2.v.: csak az utolsó könyvet olvastam...
3.v köszönöm a válaszodat.
szerintem inkább szociopata volt.
ha autista lett volna nem bukik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!