A Facebookon kiket rak be bal oldalra a profilunknál az ismerősök menüpont alá?
Van ott pár ember az ismerősök menüpont alatt képpel, kiket rak be? Kb 20x frissítettem most az előbb és mindig volt 1 vagy 2 ember aki mind a 20szor benne volt
Szóval nem hiszem, hogy csak véletlen
Én vagyok az egyetlen aki megértette ezt a rohadt kérdést, válaszoltam is, erre leértetleneztél. Hát akkor...!
Olvass utána ha értelmesnek tartod magad.
próbálgassátok h egy ismerősöddel sokszor ránéztek egymásra (ill. csak az egyikőtök a másikra, a másik nem), beszélgettek meg ilyesmi, hogy akkor megjelenik-e ott gyakrabban. Talán így lehetne kideríteni.
A kérdés engem is foglalkoztat egy ideje. Ha jutnál valamire, szólj lécci.
nem hiszem nekem olyat is rak be aki nem is ismerősöm csak egy suliba járok vele.. ebből következik hogy soha nem is írtam rá és adatlapját se néztem meg sztem ahhoz lehet köze hogy ő hányszor nézte adatlapod ,mert ma néztem hogy óránként felmentem egyszer és megnéztem sorrendet. Ugyanazok voltak máshogy de csak annyi váltzott néha elsőből második de végén bekerült egy új legelsőnek
((teszteld le,: óránként néz fel egyszer vagy 2 óránként))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!