A férfiak letudják f*sni a heréjüket?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy ez a kérdés ide való-e, de már régóta foglalkoztat a kérdés, hogy van olyan mikor véletlenül rá kerül a herezacskóra az ürülék? Végül is belelóg a WC-kagylóba. Csak normális válaszokat kérek! Köszi!2011. júl. 27. 17:38
1/13 anonim válasza:
Ilyen velem még nem fordult elő. :D
2/13 Draug válasza:
Nem tapasztaltam még olyat, hogy ilyen mértékben szétspriccelt volna... :P Szerencsére... :P
3/13 anonim válasza:
:D Szokások témakörbe, bazz. :D Nálunk már családi hagyomány, hogy a família férfi tagjai havonta egyszer lefossák a heréiket.
4/13 anonim válasza:
1. a férfiak nem tudják nem lefosni a heréjüket, mivel az ánusz állása miatt a széklet kimeneti szöge ezt elkerülhetlenné teszi
2. ilyen kérdésre nemlétezik normális válasz
5/13 anonim válasza:
A zsidóknál vallási előírás, hogy minden Pészahon meg kell tenni.
6/13 anonim válasza:
Azért ne úgy képzeld el, hogy azért van a WCben ekkora lyuk, hogy a heréink is kényelmesen beleférjenek.
7/13 anonim válasza:
Komolyan válaszolva a kérdésedre: Magára a herékre rákakálni még nem sikerült, de olyan már előfordult, hogy kitoltam egy igen méretes (és kemény) barnamacit, akkor a csészébe érve "eldőlt" előre, végigsimogatva a zacsit. Nem volt túl guszta élmény, na.
9/13 anonim válasza:
négykézláb vagy fejen állva esetleg
10/13 anonim válasza:
hát ez lehetséges ha 15-20 centis lógó herékkel rendelkezel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!