Szerinted, hogyan néz ki egy festőművész? Fiatal csajra gondolok.
Milyen zenét hallgat,kinézete,belső személyisége, szokásai, pozitívumai,negatívumai, kedvenc elfoglaltsága, hobbijai... ilyenek érdekelnének. Mintha egy karikatúra szerű rajzfilmben lennénk.
Te milyennek képzeled el őket?
ÉS ha a válaszolók egy rokon kérdésre tudnának még nekem válaszolni,hálás lennék. Milyennek képzelsz el egy grafikust?:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
juj ez nagyon nagy XD
még várnék többet is. :)
Itt egy videó:
Szerintem régi zenéket hallgat,szóval nem mostanit :)
Belső személyisége:kedves,aranyos,segítőkész,humoros,szép,vicces,mivel festőművész alap,hogy jól rajzol :D,magányos farkas,makacs,rendetlen,szófogadatlan,néha agresszív
Kinézete : derékig érő barnás szőke haj,fehér bőr,barna szem,sovány,alacsony 165 cm körüli,van egy szépségpötty a szemöldökénél,szeplős az arca és a hatása,mellkasa is,a bokáján van egy anyajegy,ja és szemüveges :D
Szokásai: a kakaót mindig tejszínhabbal és kakaóval issza,mindig fel van kötve a haja,fényképező mindig van nála,a kenyérnél mindig a közepét eszi meg először utána a héját ö hirtelen ennyi :D
a pozitívumait leírtam meg a negatívumait is
Kedvenc elfoglaltsága: festés,rajzolás,fényképezés,kutya sétáltatás,parkba sétálni,teázni
Hobbi: festés,főzés,fényképezés,költészet :D
utolsó vagyok:
hatása helyett háta lett volna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!