Most megyek táborba előszőr Mit tegyek?
13 éves vagyok és most megyek táborba előszőr. Valaki Írja le részletesen, hogy mit vigyek! kérem!!!!! valakííí!
oda vissza 1-1 nap + 7 nap az ott töltési idő. és diszkó is lesz meg elmegyünk koncertre.
pólókat
pár rövidgatyát,
hosszú nadrág
vihetsz egy szoknyát vagy esetleg egy nyári ruhát,ezek jók a koncertre is
pulcsi
diszkóba és a koncetre szerintem vigyél valami csinos felsőt,gondolom nem komoly zenei koncertre mentek,de ez lehet bármilyen felső,ami neked tetszik
fürdőruha,ha olyan helyre mész
két törülköző,az egyik csak akkor ha strandoltok
sportcipő és szandál,
papucs,ez a zuhanyozáshoz kell,hogy ne kapj el semmi fertőzést
fehérnemű,amennyi szükséges,zokni
melegítő?ha fogtok sportolni a táborban
neszeszer:tusfürdő,kis tubusba sampon és balzsam,ha megtudod oldani kettőt az egyben ,így praktikus,fogkrém ,fogkefefe és ,ami számodra nélkülözhetetlen( pl.:arctisztítótonik)
ha sminkeled magad esetleg egy szempillaspirál és egy szájfény vagy ajakápoló,amiben lehetőleg van UV szűrő
naptejet feltétlenül vigyél
telefontöltő,de nagyon értékes dolgokat ne vigyél,mert bajuk eshet és eltünhetnek
költőpént,ha vihettek,nem kell nagy összeg,mert teljes ellátást kaptok
jó,ha van nálad sebtapasz is,bár a táborvezetőknél gondolom minden lesz,amir neketek szükségetek van
ha allergiás vagy valmire vagy ilyesmi,akkor feltétlenül vidd magaddal a gyógyszeredet
kb.ennyit tudtam összeszedi
elöttiekkel egyetértek már mindent leírtak sztem ami kell.
am milyen táborba mész?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!