Szerintetek hogy rajzolok? /többi lent-képpel/
12 éves vagyok, lány.. Ha nem tetszik kérlek azt is írjátok meg,hogy tudjam hol javítsak rajta! Amúgy egy kínai lánynak készült (:
Itt a kép: [link]
A szeme elég furán áll,és a homloka is kicsi,árnyékolás sem valami jó..
De azért jól néz ki :D:D
Nem rossz, de ez nem kínai :D
Hibák:
1. A haja túl dús hatású.
2. A jobb oldali szeme kicsit fel van csúszva.
3. A jobb oldali szeme kicsit ferdén áll.
4. Meg feljebb is meg kellett volna rajzolni az orrnyerget, és árnyékolni annak árnyékát.
5. A szája kicsit bal oldalra van csúszva, vagy ha már a feje el van fordítva, akkor én kicsit szélesebbre rajzoltam volna a száját.
6. Nem jól árnyékoltad.
7. Az arcán olyan, mintha pirosító lenne, de ilyen grafit rajzoknál az nem kell berajzolni, ott csak a fényt kell nézni, ahol sok a fény, azt világosan kell hagyni, ahol kevés a fény, oda árnyékolsz. És ha árnyékolsz, akkor legyenek gradiensek (átmenetek).
8. Nekem kicsit fura a feje a járomcsontnál. Kicsit szilva alakú lett a feje.
9. A szemet dolgozd ki szépen, mert az lehet a rajz legszebb része, és kicsit lehetne mandulásabb szeme, ha már kínai.
Itt egy videó, amiben szemet rajzolnak, a húgom is innen tanulta meg: http://www.youtube.com/watch?v=LZ9Hpp8JygI
Sok sikert, kb. ennyit tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!