Miért kell mindent "lájkolni"?
Kiraktam egy állatalapítvány oldalára is, hogy elveszett a kutyánk, ők meg kirakták FB-ra, ami jó, mert akkor olyanok is láthatják a hirdetést, akiket én nem ismerek.
És akkor elkezdték páran a LIKE gombot nyomogatni. Miért? Látták a kutyát? Megtalálták? Náluk van? Nem értem ezt a hülye lájkolást. Aranyos a kutyánk? Persze, hogy az.
Ilyenkor mindig feltör a remény, hogy valaki megtalálta, és akkor csak azt látom, hogy Vadidegenné Idegen Márta lájkolta.
A hírfolyamban látod, hogy mit lájkoltak az ismerőseid, ugye?
Ugyanígy, ha valaki lájkolja ezt a hírt, akkor megosztja így az ismerőseivel, vagyis továbbküldi az elveszett kutya hírét, hátha valaki látta.
Inkább gondolkozhatnál, mielőtt így leszólod azt, aki segíteni próbál neked.
Rosszul néztél utána..
Valóban beállíthatod, ki lássa az, amt lájkolsz, de alapból épp az a lájkolás értelme, hogy azzal osztasz tovább tartalmat.
Mit gondolsz, miből élnek a lájkoldeztmegazt weblapok?
Mit gondolsz, miért van ezer nyereményakció, ahol lájkolásért osztogatják a nyereményeket? Mert így reklámozod az adott cég dolgait.
Oké, értem.
Remélem, megtalálja őket valaki, akinek nincs puskája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!