Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináltok ilyen korán?

Mit csináltok ilyen korán?

Figyelt kérdés
csak kiváncsi vagyok, aki ilyen korán kelt ma mit csinál:P
2011. júl. 25. 05:41
 1/8 anonim válasza:

Le sem feküdtem, pont ezt lesem:

http://www.youtube.com/watch?v=vSkb0kDacjs

2011. júl. 25. 05:59
 2/8 anonim ***** válasza:
nyáron teljesen átállok a fordított életre.. nem tudok aludni sem... nemsokára megyek takarítok kicsit :) 19l
2011. júl. 25. 06:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Én sem feküdtem le...koffein érzékeny vagyok, és este megittam egy csupor teát, úgyhogy szerintem ma egész nap is hiperaktív leszek:))
2011. júl. 25. 06:20
 4/8 anonim ***** válasza:

3 után keltem, megkávézom, közben "szemezgetek" a gép előtt. Már előkészítettem a főzni valót, majd nemsokára hozzá kezdek a vasaláshoz. (igaz nem sok, de gyorsan letudom a sorsát) 8 körül kel a picurom, akkor elindítom a mosógépet, ami már rajtra készen áll:)

Reggeli, bevásárlás, ebédeltetés stb;stb. Vagyis gyorsan eltelik a nap a cseppem mellett;) (mindig találok valami elfoglaltságot)

2011. júl. 25. 06:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Semmi közöm, de a pici miatt kelsz ilyen korán?? Azért 3 óra mégis nagyon korán van!
2011. júl. 25. 06:39
 6/8 anonim ***** válasza:

mindig ilyenkor kelek

pedig nem megyek sehova:D

2011. júl. 25. 07:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Én meg nem tudtam elaludni.
2011. júl. 25. 07:52
 8/8 anonim ***** válasza:

tegnap 06:24

Jó reggelt!

Kérdésedre a válasz is-is:)

A férjem 4 után indul dolgozni. Imádok vele reggelente kávézni. Nem tudom miért? (mert még mindig NAGYON NAGYON SZERETEM!)

Ez így alakult ki! Ilyenkor nyugodtan át tudom nézni a leveleim, előkészítem a főzni valót, stb; stb. 2 dupla kávéval indítom a napot. Az elsőt a férjemmel, a másodikat már egyedül a gép előtt iszogatom meg.

Így nyugodt vagyok, hogy nem egész nap a házi munkával vagyok elfoglalva, hanem a gyerekkel is sokat lehetek. Annyira hamar elszalad ez a kis idő, amit együtt tölthetünk. Szeretném kihasználni!

2011. júl. 26. 04:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!