Kerültél már akaratodon kívül kellemetlen helyzetbe?
Figyelt kérdés
Gimnáziumban történt velem,hogy matek órán ásítás közben egy hatalmasat csuklottam.Nagyon ciki volt.2009. ápr. 5. 08:47
1/6 anonim válasza:
Én egyszer gimnáziumi felvételi előkészítőn jelentkeztem, és akaratlanul valahogy csettintettem egyet... :)
2/6 anonim válasza:
Ilyen nálunk naponta történik olyankor az embert nem kinevetik hanem vele nevetnek:D kivéve ha az nem tud magán nevetni:D pl egyik tanár olyan halkan tüsszent ha hangot nem is ad ki szinte:D olynankor az egész osztály elkezd nevetni:D
egyébként az én történetem az olyan h óra közben kitört a nevetés én pedig valami miatt röhögés közben horkantottam egyet:D:D
3/6 anonim válasza:
Ó, ha ezek lennének az életben a legkínosabb dolgok... de jó lenne!
4/6 anonim válasza:
Nekem (általános iskolás vagyok) van egy izgő-mozgó fiú (!!!) padtársam, és mögötte ül a másik hülye fiú az osztályból. Csütörtökön volt az, hogy aki mögöttünk ül, behozott egy kulcstartót amiben egy pók volt. Addig-addig szórakoztak vele, ameddig egyszer csak beledugták a pólómba, a hátam közepéhez. Én meg nem tudtam kiszedni. Mindenhogyan próbálkoztam, és a tanár észrevette. Kérdezte, hogy "most akkor mit csinálok?" Mondtam neki, hogy "semmit..." Erre a padtársam benyögte, hogy "Vakarózik, mert bolhás" A tanár pedig: " és egész órán vakarózni fog?" Na bassz@s... ez volt az ami mostanság volt a legkellemetlenebb. De ugyanez a srác már máskor is piszkált, és akkor tök hangosan belekiabáltam az órába, hogy BA@DM@G FEJEZD MÁR BE! Az a jó, hogy a tanár nem hallotta.
5/6 A kérdező kommentje:
10:47 Kicsit "nagyobb" kellemetlenségeket vártam, mert én már halottam olyanról is,hogy munkaebéden egy vendégnek beleragadt a műfoga a kenyérbe.
2009. ápr. 5. 14:38
6/6 anonim válasza:
ha ez vigasztal pár éve kivertem 2fogam polctörlés közben és nyelvvizsgán mi mást húztam volna mint a fogászatot... próbáld kimondani fog nélkül hogy "zahnartzt" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!