Jógában ál megtiltani a barátnöm anyukájának ha a barátnöm járjón hozzám?
A jógában nincsenek áldolgok, csak valódiak.
*arról
*szó, hogy
*20 éves
*vagyok,
*16, és
*egy éve.
*De
*hozzám, szóval
*abszolút
*nálam. Ezt
*jogában áll
*megtiltani? Törvényes? Mit
*ez ellen
Elég gáz húsz évesen így írni, meg is értem a kedves anyukát, hogy tiltja tőled egy szem gyermekét. Abba nem gondoltál bele, hogy a leányzó még nem felnőtt? 16 éves. Igen, JOGÁBAN ÁLL.
és esetleg 1-2tanács?hogy hathatnák a szivére?már mindent meg probáltam,tunk!könyörögni,igéreteket tettünk..stb és semmi...:(
anyi az eséljem 1 közös vacsóránál mintha hitlert hivták volna meg a zsidók vacsizni h megbeszáljék a dolgot,hogy életbe haggya öket!kb ilyen rossz a hejzet:(
*engedné. Csak (Miért használsz felkiáltójelet oda, ahova nem is kell?)
*nem, és
*idegállapota
*traumák miatt
*így
*ötödik és hatodik hozzászóló, (ezen az oldalon válaszolók vannak, 5,6 hozzászólók)
*maradni, akkor
* légy szíves
*kíméljetek
*hülyeségeitektől
*tanács? Hogy
*szívére? Már
*megpróbáltam, megpróbáltunk. Könyörögni, ígéreteket tettünk...stb, és semmi.
*annyi
*esélyem
*egy közös vacsoránál, mintha
*Hitlert hívták
*vacsizni, hogy megbeszéljék
*dolgot, hogy
*életbeN hagyja őket. Kb. ilyen
*heLYzet
Mi az az ok, ami miatt nem kedves a kedves anyuka? Valami oknak lennie kell. Talán a korod, te már felnőtt vagy, a pici lány még nem. Milyen a társalgási stílusod, van-e piercienged, milyen társasággal lógsz? Ezekről semmit nem tudunk, lehet, hogy oka van az eltiltásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!