Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jógában ál megtiltani a...

Jógában ál megtiltani a barátnöm anyukájának ha a barátnöm járjón hozzám?

Figyelt kérdés
Arrol lenne szó hogy 20éves vagyok a barátnöm meg 16 és járunk már 1 éve!de az anyukája nem engedi el hozám,szal még abszolutt nem volt nálam!ezt jógában ál neki megtiltani?törvényes?mit lehet ezelen tenni?
2011. júl. 24. 17:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
és esetleg 1-2tanács?hogy hathatnák a szivére?már mindent meg probáltam,tunk!könyörögni,igéreteket tettünk..stb és semmi...:(
2011. júl. 24. 18:17
 12/17 anonim ***** válasza:
Mivel nem ismerem az anyukát, sok tanácsot nem tudok adni. Esetleg egy közös vacsoránál egy üveg bor mellett elbeszélgettek, hátha :)
2011. júl. 24. 18:18
 13/17 A kérdező kommentje:
anyi az eséljem 1 közös vacsóránál mintha hitlert hivták volna meg a zsidók vacsizni h megbeszáljék a dolgot,hogy életbe haggya öket!kb ilyen rossz a hejzet:(
2011. júl. 24. 18:20
 14/17 anonim ***** válasza:

A jógában nincsenek áldolgok, csak valódiak.

*arról

*szó, hogy

*20 éves

*vagyok,

*16, és

*egy éve.

*De

*hozzám, szóval

*abszolút

*nálam. Ezt

*jogában áll

*megtiltani? Törvényes? Mit

*ez ellen

Elég gáz húsz évesen így írni, meg is értem a kedves anyukát, hogy tiltja tőled egy szem gyermekét. Abba nem gondoltál bele, hogy a leányzó még nem felnőtt? 16 éves. Igen, JOGÁBAN ÁLL.

2011. júl. 25. 09:06
 15/17 anonim ***** válasza:

és esetleg 1-2tanács?hogy hathatnák a szivére?már mindent meg probáltam,tunk!könyörögni,igéreteket tettünk..stb és semmi...:(

anyi az eséljem 1 közös vacsóránál mintha hitlert hivták volna meg a zsidók vacsizni h megbeszáljék a dolgot,hogy életbe haggya öket!kb ilyen rossz a hejzet:(

*engedné. Csak (Miért használsz felkiáltójelet oda, ahova nem is kell?)

*nem, és

*idegállapota

*traumák miatt

*így

*ötödik és hatodik hozzászóló, (ezen az oldalon válaszolók vannak, 5,6 hozzászólók)

*maradni, akkor

* légy szíves

*kíméljetek

*hülyeségeitektől

*tanács? Hogy

*szívére? Már

*megpróbáltam, megpróbáltunk. Könyörögni, ígéreteket tettünk...stb, és semmi.

*annyi

*esélyem

*egy közös vacsoránál, mintha

*Hitlert hívták

*vacsizni, hogy megbeszéljék

*dolgot, hogy

*életbeN hagyja őket. Kb. ilyen

*heLYzet

Mi az az ok, ami miatt nem kedves a kedves anyuka? Valami oknak lennie kell. Talán a korod, te már felnőtt vagy, a pici lány még nem. Milyen a társalgási stílusod, van-e piercienged, milyen társasággal lógsz? Ezekről semmit nem tudunk, lehet, hogy oka van az eltiltásnak.

2011. júl. 25. 09:15
 16/17 anonim ***** válasza:
először üsd le magad egy heJesíráskönyVel, utána dumálhatunk.
2011. júl. 27. 21:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Neked is ajánlom a helyesírást, kedves utolsó! :P
2011. júl. 28. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!