Vannak visszatérő, hihető álmaid?
Én éveken álmodtam, hogy elkések az iskolából, és/vagy mire beérek , akkor veszem észre, hogy nem pakoltam be rendesen aznapra.
Manapság egyetemistaként már nem jön ez elő. De érdekes, hogy amúgy a valós életben sosem volt gondom a pontossággal.
Én egy lányról álmodik szinte minden este. Csak sajnos nem "szép" álom, hanem rémálom. Ez a lány állítólag rákos vagyis azt vallja magáról - de én nem látom rajta. Én meg biztattam, hogy megfog gyógyulni meg minden, és egyszer csak úgy elszakadtunk egymástól. :( S minden este felriadok, mert azt álmodom, hogy ott fekszik a kórházba és haldoklik, az orvosok azt mondják semmi esélye már a túlélésre. Meg fog halni! Én ott ülök mellette, és azt kérdezi, hogy miért hagytam el? :/:O És mielőtt meghalna, felriadok.. percekig csak a plafon nézem. Alig tudok visszaaludni.
Hát elég rossz érzés.
Bár nem hihető álom vagy nem tudom, nagyon rossz lenne, ha megtörténne :(
F/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!