Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meg lehet szájon át termékenyü...

Meg lehet szájon át termékenyülni egy kék bálnától? :D (lent folyt)

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy ha a sperma szájon át kerül belénk, akkor lehetünk úgy terhesek. és most ezt találtam: "A kék bálna evakuációja során 1500 liter spermát bocsát ki magából, de ennek mindössze 10 százaléka jut be a nősténybe. 1350 liter sperma tehát elvegyül az óceánban. és csodálkozol, miért sós a víz... szerintem inkább ne nyeld le!" csak azt nem értem, miért ne nyeljük le. mert terhesek leszünk? :o de akkor miért nem írják ki, hogy "vigyázat!! aki itt fürdik a teherbeesés kockázatában lesz" ez nem veszélyes? nem értem, miköze a sóhoz ennek. ki kóstolta? de a lényeg: ha ott fürdök, előfordulhat, hogy terhes leszek egy kék bálnától?
2011. júl. 23. 18:51
 1/4 dirtboy ***** válasza:
gondolkozz már, még ha le is nyelnéd akkor a gyomrodba érkezik, és ott mi fogadja? elárulom hogy gyomorsav, szóval savas környezetben nehéz lenne életben maradni, a gyomor után átmegy a patkóbélbe ahol meg már lúgos közeg van,szóval ha mind kettőt túléli és utána valahogy petesejt nélkül kifejlődik belőle valami akkor az nem lehet más mint Chuck Norris fia
2011. júl. 23. 18:58
 2/4 anonim ***** válasza:
ez biológiailag is lehetetlen...mármint ember+bálna=semmi
2011. júl. 23. 19:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Jáj! Tisztázzunk 1-2 dolgot. A lenyelt sperma a gyomorban köt ki, nem a méhedben. SOHA nem leszel terhes tőle, legfeljebb hasmenésed, vagy hányingered lesz, hogy nem tudja megemészteni.

2: bálna és ember nem teremt szexuális kapcsolatot, biológiailag lehetetlen, hogy megtermékenyüljön. Mielőtt megkérdeznéd: ember+kutya, ember+ló, ember+majom SEM tud gyereket létrehozni. Sőt! Ló+bálna sem!

3. nem ettől sós a tenger. Tudod csak hány ember pisil bele strandszezon idején? érzed? szerinted az atlanti-óceánban lévő bálnák "testnedvét" hogy éreznéd már a földközi-tengerben...

2011. júl. 23. 19:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogy az csak egy vicces megjegyzés volt..?
2011. júl. 23. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!