Meg lehet szájon át termékenyülni egy kék bálnától? :D (lent folyt)
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy ha a sperma szájon át kerül belénk, akkor lehetünk úgy terhesek. és most ezt találtam: "A kék bálna evakuációja során 1500 liter spermát bocsát ki magából, de ennek mindössze 10 százaléka jut be a nősténybe. 1350 liter sperma tehát elvegyül az óceánban. és csodálkozol, miért sós a víz... szerintem inkább ne nyeld le!" csak azt nem értem, miért ne nyeljük le. mert terhesek leszünk? :o de akkor miért nem írják ki, hogy "vigyázat!! aki itt fürdik a teherbeesés kockázatában lesz" ez nem veszélyes? nem értem, miköze a sóhoz ennek. ki kóstolta? de a lényeg: ha ott fürdök, előfordulhat, hogy terhes leszek egy kék bálnától?2011. júl. 23. 18:51
1/4 dirtboy válasza:
gondolkozz már, még ha le is nyelnéd akkor a gyomrodba érkezik, és ott mi fogadja? elárulom hogy gyomorsav, szóval savas környezetben nehéz lenne életben maradni, a gyomor után átmegy a patkóbélbe ahol meg már lúgos közeg van,szóval ha mind kettőt túléli és utána valahogy petesejt nélkül kifejlődik belőle valami akkor az nem lehet más mint Chuck Norris fia
2/4 anonim válasza:
ez biológiailag is lehetetlen...mármint ember+bálna=semmi
3/4 anonim válasza:
Jáj! Tisztázzunk 1-2 dolgot. A lenyelt sperma a gyomorban köt ki, nem a méhedben. SOHA nem leszel terhes tőle, legfeljebb hasmenésed, vagy hányingered lesz, hogy nem tudja megemészteni.
2: bálna és ember nem teremt szexuális kapcsolatot, biológiailag lehetetlen, hogy megtermékenyüljön. Mielőtt megkérdeznéd: ember+kutya, ember+ló, ember+majom SEM tud gyereket létrehozni. Sőt! Ló+bálna sem!
3. nem ettől sós a tenger. Tudod csak hány ember pisil bele strandszezon idején? érzed? szerinted az atlanti-óceánban lévő bálnák "testnedvét" hogy éreznéd már a földközi-tengerben...
4/4 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy az csak egy vicces megjegyzés volt..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!