Harry Potter 8?! Ezt olvastam az egyik újságban:?
Jön a Harry Potter újabb fejezete!
A Harry Potter írónőjéről, J. K. Rowlingról hosszú hónapok óta nem hallani. Mint kiderült, a legnagyobb titokban elhagyta Londont, és az Ausztráliához tartozó szigetre, Tasmániába költözött. Új, kétszintes háza egy hatalmas birtok közepén áll, melyhez halastó és háztáji gazdaság is tartozik. Rowling azért választotta a világtól távol eső szigetet, mert nehezen viselte a sajtó állandó érdeklődését. ,,Bár világhíres lett, ő maga nem szeret nyilvánosság előtt szerepelni. Most élvezi az új otthonát és a természet közelségét. A lakhelyváltozás jót tett a közérzetének, és megjött a kedve az íráshoz. Jóllehet Rowling megfogadta, hogy a Harry Potter regánysorozatnak nem lesz folytatása, most ezt a döntést felülbírálta. Már neki is kezdett a nyolcadik résznek..." -árulta el egy, az írónőhöz közeli személy.
Nagyon jó lenne(legalábbis én nagyon örülnék, ha tényleg lenne folytatása a sorozatnak). De szerintetek igaz?
nem örülnék neki. Túl nagy a várakozás, nem tudná teljesíteni, ezt a 7 kötetet már nem lehet űberelni, főleg nem úgy, hogy eredetileg is 7részesnek tervezte. Ha lenne folytatás, az már csak erőltetett, elcsépelt próbálkozás lenne.
Szerintem.
nem lesz 8. rész, ez csak egy pletyka. nem régen talán 2 hete cáfolta egy interjúban, és közölte hogy nem hajlandó folytatni a harry pottert ennek itt vége.
am én sem örülnék neki ezt már nem lehetne jol folytatni. bele kell törődni hogy vége.
biztos fog még vvlamait irni, kell a pénz!
mert ez bizony másról már nem szól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!