Jár még a passzív táppénz?
Figyelt kérdés
Azt olvastam róla, hogy megszüntették júl. 1-től de azt is, hogy gyakorlatilgag még nem.
Ezt nem értem.
2011. júl. 20. 14:56
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi, hogy én ezt úgy venném igénybe, hogy én mondanák fel és azután.
2011. júl. 20. 14:57
3/4 A kérdező kommentje:
én is ezt az oldalt olvastam de nem igazán értem most ezt.
2011. júl. 20. 15:45
4/4 anonim válasza:
Szerintem ne az egész oldalt nézd. Az eredetileg azt a funkciót töltötte be, hogy elmagyarázza, mi az a passzív táppénz. Amikor megszavazták az új törvényt, akkor kitették a kék alapon lévő szövegrészt. Ez a lényeg a Te szempontodból.
"Döntött a parlament, 2011. július elsejét követően kezdődő keresőképtelenség esetén megszűnik a passzív táppénz.
269 igen szavazattal, 45 nem ellenében elfogadta a parlament az egyes egészségügyi tárgyú törvények módosítását. Ennek értelmében megszűnik a passzív táppénz"
A többi már azokra vonatkozik, akik sima táppénzen vannak.
manju
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!