Milyen vicces (számunkra az) dolgot lehetne csinálni egy munkatársunkkal, akit nem kedvelünk? Pl. Kikötöttük a széket, amelyikkel folyton gurigázik egyik helyről a másikra. Még ilyesmi?
A székkel való gurulás idegesítő már mindenkinek, mert lusta felállni arra a pár percre is.
Elég lassan dolgozik, és van 1-2 hely, amiért él hal, ha nem csinálhatja. Ha van más meló,ami sürgősebb, akkor is azt csinálja, ami neki jó...
na tudod, az ilyen "emberek" miatt, mint te érzik magukat rosszul mások, meg vannak lelki problémáik. azért mert valaki nem olyan, mint amit te a kis csökött agyaddal elképzelsz, már mindjárt ki kell b@szni vele...
hát remélem igenis, hogy rohan majd valakihez, és jól kiteszik a szűrödet...aztán legalább lesz egy rendes embernek munkája a helyeden, olyannak, aki meg is érdemli
"Ha van más meló,ami sürgősebb, akkor is azt csinálja, ami neki jó..."
Naná, mert te annyira jó munkaerő vagy. Csak éppen meló helyett mások cseszegetésével töltöd az időt.
Undorodom az olyan emberektől, mint amilyen te is vagy..Inkább nézz tükörbe, aztán itélkezz mások felett..
Idióták vagytok! Nem ilyen választ kértem!!!!
Engem mindig is b@sztattak, ezért én is megteszem másokkal!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!