Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi erről a véleményetek?...

Mi erről a véleményetek? Ajándékot híres embernek? (Lent)

Figyelt kérdés

Szóval van egy nagy kedvencem, Fluor, (Csak azért mondtam el, mert csak így tudtok segíteni, és nem azért hogy anyázzátok ) akinek augusztusban lesz a születésnapja. A szülinapja utáni napon megyek fellépésére, és szeretnék neki szülinapja alkalmából valamit adni. Szerintetek jó ötlet ez?

És mit adjak neki? Én arra gondoltam, hogy egy lila (kedvenc színe)partyszemcsit, meg egy kis plüss pingvint. Milyen ötlet? Vagy tudnátok ajánlani mást?

Köszii!! :)

U.i.: Kérlek ne anyázzátok, hanem inkább a kérdésre válaszoljatok. Ha nem odaillő témába kezdesz, vagy akármi, akkor töröltetlek. :)

Nem nagy kérés... Köszi!! :)

2011. júl. 19. 08:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha megkértél, hogy csúnya szavakat mellőzzük a válaszainkból...akkor sajna nem tudok segíteni.xD
2011. júl. 19. 09:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát szerintem nem jó ötlet...Mit vársz attól, h adsz egy pingvint és egy partyszemcsit? Azzal fog aludni meg mindig azt hordja majd?? Nem, szépen elrakja a pincébe és ott fog porosodni, teljesen felesleges. De persze ha te ettől jobban érzed magad, szíved joga.

Az meg a másik, hogy fluor ilyesmit nem érdemel:P

2011. júl. 19. 09:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne pazarold a pénzed arra a fűzfánfütyülő, babérlevelet rágcsáló nyikhajra, aki képes azt, amit ő előad, zenének nevezni. Inkább vegyél nekem egy tálca sört, úgyis fogyóban van.
2011. júl. 19. 12:50
 4/5 anonim ***** válasza:
a legjobb ajándék: belefingasz egy üvegbe és kötsz rá egy masnit.
2011. júl. 19. 19:46
 5/5 Wolfmander válasza:
Hogy kérdésre kérdéssel feleljek, minek akarsz te egy vadidegennek ajándékot venni? Komolyan csak én láttam azt a videót ahol részegen anyázik meg pinaszőrről beszél nyilvánosan. És van aki erre csak legyint? De én nem fogok anyázni mert Fluor megteszi helyettem is.
2011. júl. 21. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!