Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meddig marad a szervezetben...

Meddig marad a szervezetben benne a fű (drog)?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi hogy aki elszív 1szál füves cigit (kb 0.25g)-ot az meddig mutatható ki a szervezetben akár vérvétellel akár vizeletteszt stb amivel még kimutatható???
2009. ápr. 2. 12:48
1 2
 11/17 anonim válasza:
44%
3.dik válaszolónak. hiába iszik sok vizet ugyanúgy kimutatható. és nem pont ugy mondtam h 90napig hanem kb 3 hónapig ha így megfelel.
2009. ápr. 11. 09:03
 12/17 anonim ***** válasza:
több hónapig
2010. márc. 5. 15:48
 13/17 anonim válasza:
38%

Hát kisbarátom...

Csinálnak drogteszetet!

Vérből, és vizeletből is.

Ha jól tudsz dumálni, akkor megdumálhatod az orvossal, h biztos csak valami hiba történt, te még életedben nem próbáltad.

(tapasztalat)

Viszont az más kérdés, hogy vonuláskor is csinálnak egy vizelet tesztet.....

Az kérdéses számomra is.

Én kb okt nov környékén szívtam el, egy cigarettát,

januárba kimutatták.....

Jobb ha gyakorlod mit mondj!

2011. márc. 17. 22:57
 14/17 anonim válasza:
59%

Így van!!!

Honvédségnél tutira van már első héten drog teszt méghozzá úgy, hogy felteszik a kérdést,h az elmúlt hónapokban ki drogozott? most lehet kiállni és nem lesz rendőrségi jellegű következménye csak szimplán mehetsz ahová akarsz annyi volt a katonaság...

Ha nem vallod be és kiderül akkor hívják a rendőrséget és utána basznak ki ;)

És rendőrségnél is szerintem így megy..de azt majd meglátom 1 hét múlva ;):)

2011. aug. 21. 22:41
 15/17 anonim válasza:
38%
Az első válasz nagy büdös tévedés,ugyanis a dokik szerint a fű 1 hónap után már nem kimutatható,ez az én esetemben maximum 3 hét,van olyan ismerősöm akinek csak 2 hét,vizeletben pedig kb. 5 nap,a gerincvelőben pedig ott marad örökké,onnan viszont nem vehetnek mintát a beleegyezésed nélkül!A kokain pedig csak 3-4 nap viszont mivel egy bizonyos összetevőt keresnek na az 3-4 hónap,a sima nikotin viszont 1-2 nap után távozik a vérből....
2011. okt. 31. 18:48
 16/17 anonim válasza:
25%

A fű a vérből pár napig mutatható ki, a vizeletből kb. egy hónap, ha rendszeresen használod akkor lehet 3 hónap is.

És az meg baromság, hogy bármikor lehetnek fleshback-jeid, ugyanis a fű NEM OKOZ HALLUCINÁCIÓT! Ez egy marha nagy tévhit.

2012. jún. 12. 15:55
 17/17 anonim ***** válasza:
59%
azt az LSDre írta...
2012. jún. 12. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!