Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyiket bírtad, szeretetted...

Melyiket bírtad, szeretetted jobban, amikor első vagy nulladik órában volt a tesi, vagy amikor az utolsóban?

Figyelt kérdés
Esetleg uzsiszünet, ebédszünet után.
2011. júl. 18. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:
utolsóban. volt olyan, h egy héten 2 nap is tesivel kezdődött a nap. borzasztó volt, alapból is halálosan utálom a tesit. -.-"
2011. júl. 18. 12:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Nulladik? Mivaa'?? Én a nulladik órákra be se szoktam menni.

Amúgy azt, mikor az utolsóban volt. Mert a tanár mindig hamarabb elengedett minket és akkor meg tudtam előzni azt a tömeget ami akkor van az utcákon mikor kicsöngetnek. Első órában tesi maga a pokol.

2011. júl. 18. 14:19
 3/3 A kérdező kommentje:

Nekünk volt nulladikban, hetedikben. De volt olyan is, hogy a hetedik órában volt, és utána még földrajz. Közte öt perces szünet, öltözz át, és érj be időben föcire. Lehetetlen.

Valamikor hatodikban vagy ötödikben volt uzsonnaszünet után.

2011. júl. 18. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!