Van olyan ország ahol beszélik a Magyar nyelvet?
Figyelt kérdés
Szlovákián kívül.Mert Angliába szerettem volna kijutni egész életembe (16F) de sajnos nem tudok angolul megtanulni bármennyire is akarok.úgyhogy marad más ország ahol Magyar nyelvet is beszélik egy kicsit is.Szlovákián kívül.Van ilyen ország,és melyik ?2011. júl. 16. 19:50
2/17 anonim válasza:
Erdélybe is beszélik.:)
Az már Románia.:D
3/17 anonim válasza:
miért nem tudsz megtanulni angolul? a legkönnyebb nyelv, véleményem szerint!
4/17 Giskard válasza:
kifejtenéd miért nem tudsz angolul megtanulni?
5/17 A kérdező kommentje:
Magyarországon kívül mivel itt élek (sajnos)
2011. júl. 16. 19:54
6/17 A kérdező kommentje:
Mert amit megtanulok elfelejtem pár nap múlva.Pedig szeretnék tudni de ez van.Ezért akarok menni más országba ahol beszélik a magyart.Itt sok a cigány meg minden.Nekem nem tetszik ez az ország
2011. júl. 16. 19:56
7/17 anonim válasza:
Külföldön ugyanolyan kisebbség leszel, mint itthon a cigányok. Tehát ott te leszel a "cigány", a bevándorló akit utálnak a helyiek. És mivel még a nyelvet sem akarod megtanulni, csak súlyosbítod a helyzetet.
8/17 anonim válasza:
nem, Magyarországon kívül hivatalosan nem beszélik a magyar nyelvet. jó vagy sem, ez tény.
viszont igen, a szomszédos országok nagy részében (a határ felé eső részeken, Erdély, Délvidék, Felföld) sokan beszélik, bár már ott is kihalóban van.
próbálj ki egyébként más nyelvet, németet például. biztos vagyok benne, hogy legalább alapszinten meg tudsz tanulni egy nyelvet.
9/17 A kérdező kommentje:
Ha egyszer nem tudok nyelvet tanulni akkor nem tudok.Ez van
2011. júl. 16. 20:06
10/17 anonim válasza:
Az összes volt Nagymagyarország területén beszélnek magyarul. Erdély, Vajdaság, Szlovákia, Horvátország....(persze nem az egész országban, csak bizonyos területen)
Tanulj meg angolul, én sem vagyok valami jó belőle, de igyekszem tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!