Érdemes lenne vele felvenni a kapcsolatot újból?
Szerintem ha nem akar visszaírni, akkor hagyd:S
Max írj neki egy levelet, de ott, ahol tudod, hogy BIZTOS elolvassa, ha tudod, hogy facebookon tuti olvassa, akkor ott, hogy Szia, utoljára írok, próbáltam veled felvenni a kapcsolatot, nem tudom, hogy direkt vagy véletlen nem írtál vissza, nem tudom csináltam vagy modntam-e valami rosszat, amiért nem akarsz velem beszélni, nem tudok róla, bocs, ha szeretnél beszélni írj:)
Bocs, de én midnig arra gondolok először, hogy megbántottam vlamivel, úgyhogy ez az első ami eszembejut:/
arra nem gondoltál, h azért nem ír, m nincs pénz a telóján? O.o
a pasik akik nekem írtak, tiszta telófüggők, én + lesz.rom a telót, és sosincs rajta pénz.
ezért nálam az jár jól, aki neten ír.
lehet, h ez a bibi?
Én tudod ilyenkor mit csináltam? Többé nem írtam az ilyen embernek. Így múlt el már több "barátságom", de ha csak én próbálkozom, akkor az nem is barátság onnantól.
És hidd el, nem bántottam meg semmivel senkit, és engem is "hagytak" így el. De én nem bánom. Mert én sem foglalkoztam azontúl vele. Ez ilyen.
18:27-esnek igaza van.
Ha csak egyoldalú a dolog, annak semmi értelme, én is eljátszottam már párszor, hasonló végkifejlettel. Hagyd a pics.ába, új emberekkel bárhol, bármikor megismerhetsz, nem éri meg arra szánni az idődet, hogy olyanokkal foglalkozz, akik nem is tartanak rád igényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!