Brigitta névre becenevek?
Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 18:29
21/26 anonim válasza:
Én vagyok az előző (Zsófia). Mondtam, hogy kinek üzenem azt, amit üzenek: ott a dátum, idő. Olvass vissza, ha nem érted. Egyébként csak annyi volt, hogy valaki beírta, hogy szerinte hülyeség Gittának becézni a Brigittát, mert van olyan külön név, én pedig erre reagáltam.
22/26 anonim válasza:
Én vagyok a 23:17-es...és előttem írták, h szánalom, h ha egy Brigit Gittának hívnak. Én meg erre reagáltam, h vkinek a Gitta tetszik!
23/26 anonim válasza:
mivel én is brigitta vagyok
brigi,bregete,brigó,brigusz,brigitaa,brig,
25/26 anonim válasza:
Brigcsi,Igirb=(Brigi)forditva xD
26/26 anonim válasza:
Brigi, Brigusz, Brigcsi(ke),Brigcsa, Bringó, Brigó, Bingó(ka), Brignya, Bridge, Bridget :)Én ezeket "kapom".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!