Milyen nevet lehet adni egy sárkánynak? (a könyvemhez kell)
Figyelt kérdés
Könyvet írok, és nem tudom eldönteni, hogy mi legyen a sárkány neve. Ha ez segít valamit, a sárkányt én úgy írom le, hogy smaragdzöld és arany színű. Mondanátok jó neveket?2011. júl. 13. 15:30
21/26 Andrispapp97 válasza:
ha leírod vmelyik tulajdonságát tudok segíteni.nagyfater tud latinul énmeg jól összetom rakni a neveket...mien tulajdonságai vannak?
22/26 A kérdező kommentje:
Rendes tőled, hogy felajánlod a segítségedet, de már megvan a neve :) Végül is Soreth lett. De azért köszönöm!
2011. júl. 25. 17:57
23/26 Asuna32 válasza:
Én szeretem a sárkányokat, és va pár nevem, amit szívsen megosztom veled!!! pl: apollonír, afrodité, maya, ártemisz, drék, leonin, szierra
24/26 Trisztán97 válasza:
25/26 anonim válasza:
Nekem az Eragon miatt lett a sárkány a könyvemben Fundor! ;3
26/26 anonim válasza:
Ha lány: Menioneth.
Ha fiú: Reijmalos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!