Matekid kérdése:
Mért mondja a sok hülye hogy guglizzad ki mikor ide is lehet kérdéseket irni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 12:58
1/8 anonim válasza:
Mert ha a google ad rá választ akkor ide minek írnád ki ?
Értelmetlen.×-×
2/8 anonim válasza:
Azért mert szerintem ez az oldal arra van, h olyan komplex(ebb) kérdéseket tegyünk fel, amire a google nem tudja megadni a választ.
3/8 anonim válasza:
Mert olyan kérdéseket írnak ki, amit egy 1 mp alatt be lehetne írni a google-be... és csak tele lesz iylen szutyok kérdésekkel az odlal. Ne legyen már senki ekkora lusta f@sz
4/8 anonim válasza:
Itt várni kell a válaszra.google-ban nem kell várni.Ha érdekel miért írom ezt,akkor azt is guglizd ki.
üdv:paraszt
5/8 anonim válasza:
Mert lehet,hogy nem is ők a hülyék.te balfék.
6/8 A kérdező kommentje:
utsó: ugyanaz az ember. két különböző komment. két különböző piros lefelémutató kéz :))
2011. júl. 14. 01:56
7/8 A kérdező kommentje:
Ja és a komplikáltabb kérdésekre gondoltam a cím alatt
2011. júl. 14. 01:56
8/8 anonim válasza:
Nekem nem számít,elhiheted!Ez nem engem minősít,a monitor mögötti keménykedés jellemző a jellemtelen emberekre.
Persze jogod van hozzá.
Tehetsz még egy szívességet,hogy bizonyítsd az igazam.
Kérnék pirosat.Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!