Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Magán énektanár? (lent)

Magán énektanár? (lent)

Figyelt kérdés
Szükségem lenne egy Magán énektanárra. Keresgettem a neten, de nem igazán találtam, mert messze van. Hajdú-Bihar megyében élek, valahol itt a környéken keresgetnék. Debrecen? Egyébként voltatok már magán énektanárnál? Milyen volt, egy 10-es skálán mennyit javult a hangotok, és mit csináltatok, hogyan segített? Bocsi, hogy így bombázlak a kérdésekkel, de nagyon kíváncsi vagyok :))
2011. júl. 13. 09:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Bár én még sosem voltam magán énektanárnál (mondjuk úgy hogy reménytelen a hangom XD) meg nem is ismerek senkit aki járt volna, így lehet hülyeséget írok, de hátha bejöhet...

Mivel azt írtad hogy netes hirdetéseket néztél és ott nem találtál ezért szerintem próbáld meg az iskoládnál megérdeklődni. Vagy ha magántanuló vagy, vagy nem jársz iskolába akkor a helyi sulit ha felkeresed biztos segít valaki. Csak van egy énektanár aki elvállal vagy tud segíteni találni valakit.

2011. júl. 13. 15:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! :)

Most döntöttem el, hogy mit szeretnék igazán, így szükségem lesz egy tanárra. Találtam egy nagyon jót, de aztán kiderült, hogy Pest :(.. Pedig stúdió felvétel is lehetett volna. Nekem is nagyon rossz hangom volt...de gyakoroltam sokat, és most jó :) De szeretnék még jobban fejlődni, így muszáj leszek tanárhoz fordulni :)

2011. júl. 13. 15:57
 3/4 csokissüti002976 ***** válasza:
Koroknai Árpád. osztálytársam hozzá jár énekelni. a Fejes Hangszerboltban fel tudod venni vele a kapcsolatot!
2011. júl. 13. 18:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon köszönöm!! Ő olyan tanár aki kb 55percre csak veled foglalkozik, vagy vannak többen? :)
2011. júl. 13. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!