Magán énektanár? (lent)
Bár én még sosem voltam magán énektanárnál (mondjuk úgy hogy reménytelen a hangom XD) meg nem is ismerek senkit aki járt volna, így lehet hülyeséget írok, de hátha bejöhet...
Mivel azt írtad hogy netes hirdetéseket néztél és ott nem találtál ezért szerintem próbáld meg az iskoládnál megérdeklődni. Vagy ha magántanuló vagy, vagy nem jársz iskolába akkor a helyi sulit ha felkeresed biztos segít valaki. Csak van egy énektanár aki elvállal vagy tud segíteni találni valakit.
Köszi a választ! :)
Most döntöttem el, hogy mit szeretnék igazán, így szükségem lesz egy tanárra. Találtam egy nagyon jót, de aztán kiderült, hogy Pest :(.. Pedig stúdió felvétel is lehetett volna. Nekem is nagyon rossz hangom volt...de gyakoroltam sokat, és most jó :) De szeretnék még jobban fejlődni, így muszáj leszek tanárhoz fordulni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!