Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha unatkozok?

Sberci kérdése:

Mit tegyek ha unatkozok?

Figyelt kérdés
Most itt vagyok a mamámnál és hiányzik anya meg apa és nem tudom ,hogy mit csináljak hogy ne unatkozzak
2011. júl. 13. 08:10
 1/3 anonim ***** válasza:
semmit nem lehet. én is voltam ilyen helyzetben hosszú évekig, meg lehet szokni hogy mamád csak azt szereti ha csendben ülsz egy helyen. én megszöktem tőle többször is. vigyél egy keresztrejtvényt, könyvet, telot vagy valamit
2011. júl. 13. 11:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm Sándor ez jó ötlet!
2011. júl. 13. 11:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is sokszor töltöttem a nyár egy részét nagymamámnál. Persze jó egy kis időre kikapcsolódni.Segítettem virágot öntözni, sütni meg hasonlókat. Ilyenkor közelebb kerültem a nagymamámhoz és sokszor hiányoznak az ilyen pillanatok.:) Most már abban a korban van hogy nagynénémékhez költözött így nem lesz már ilyen nyár sajnos. Persze volt hogy unatkoztam, mikor mamám a sorozatokat nézte délután ilyenkor csöndben kellett lenni :D Szóval ilyenkor vagy rejtvényt fejtettem, néha tanultam, olvastam, szunyókáltam vagy felfedeztem a környéket.
2011. júl. 13. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!