Mi a véleményetek a Bence névről?
Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 14:52
1/14 anonim válasza:
Névfüggő vagy? Elvonási tüneteid vannak, ha naponta nem írhatsz ki legalább 5 "neves" kérdést? Vagy erre izgulsz? Vagy arra, hogy itt szidnak?
Vedd már észre, hogy senkinek sem kellenek ezek a kérdések!
3/14 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik ez a név!Az első válaszolónak meg annyit,hogy (nyugodtan le lehet pontozni)miért baj az ha valaki megkérdezi a véleményünket valamiről?Ha ez téged nem érdekel akkor ne válaszolj rá,meg se nyitsd a neves kérdéseket!Honnan tudod hogy ő írja az összes ilyen kérdést?Ostoba vagy
4/14 anonim válasza:
Szerintem a válaszaink hasznosságából (nekem 83, neked 64) kiderül, hogy ki az ostobább ;) Le is pontoztalak.
És az zavar, hogy a sok neves szemét között keresgélni kell az értelmes kérdéseket.
5/14 anonim válasza:
Nem tetszik, de csak azért nem, mert rossz emlékek jutnak róla eszembe,egyébként semmi bajom vele :)
6/14 anonim válasza:
Nagyon szép név:DNem véleten engem is így hívnakXD
7/14 anonim válasza:
Nekem tetszik ! : ) Aranyos név : ))
Nani
8/14 anonim válasza:
szép név, csak túl gyakori :S :)
9/14 anonim válasza:
igen nekem is tetszik, de tényleg tömegnév
10/14 anonim válasza:
TÚL GYAKORI, ÉS KISSÉ GYEREKES (MÁRMINT FELNŐTT KORBAN MÁR NÉHÁNY EMBERRE NAGYON NEM ILLENE) PL EGY ILYEN NAGY SZŐRÖS 45 ÉVES PASAS HÜLYÉN NÉZNE KI BENCEKÉNT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!