500 méter sétálva mennyi idő?
Figyelt kérdés
senem lassan senem gyorsan átlag sebességel mennyi idő alatt lehet megtenni??
15 perc az sok?
2011. júl. 12. 16:03
1/7 hümi válasza:
10perc kb. de lehet még kevesebb is
2/7 anonim válasza:
Átlag sebességgel 500 m kb 5-6 perc lehet, a volt sulim kb 2 km-re van tőlünk, én minden reggel gyalog mentem, ha kicsit jobban siettem, maximum 15 perc alatt beértem. Ha kényelmesebb tempóban, akkor 20, de annál több csak nayon ritkán.
3/7 anonim válasza:
Kb. 8-10 perc elég.
A sétáló ember nagyjából egy métert tesz meg másodpercenként, és 500 méteren még nem fárad el. Persze attól is függ, hogy az út mennyire emelkedős.
4/7 anonim válasza:
ha 15 perc alatt teszel meg 500 métert cimbora, akkor ott rettentő komoly gondok vannak (3x megteszem teljesen normális tempóban, picit sietve 4x..)
500 méter 15 perc te jó isten :DDDDDDDDD ennél még a bkv is gyorsabb
5/7 A kérdező kommentje:
XD :D
nem vagyok lassú ha erre célzol :P
2011. júl. 12. 16:22
6/7 anonim válasza:
Átlagos tempóval 8-10 perc. Az 5-6 perc már egy kicsit kilépősebb tempó, a 15 perc meg egy nagyon lassú battyogás.
7/7 anonim válasza:
Kicsit későn látom a kérdést , de tőlünk a buszmegállo 700-750méter, pontosan nem tudom. Kicsit haladósabb tempóban az nekem 6perc, átlag tempóval nagyon mixumum 10 perc de akkor biztos fáj a lábam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!