Miért ítéli el mindenki azt amit nem ismer és általánosít?
Figyelt kérdés
csak kiváncsi lennék az emberek véleményére ilyen téren ugyan is valljuk be az emberek 95%-a ilyen. sok példát fel lehetne hozni hogy a kihívóbb nőt már lek*rvázzák akiben van cigány vér már ezért elitélik stb. vagy akár a marihuána téma...mindenki elitéli aki semmit se tud rola2011. júl. 11. 20:59
1/2 anonim válasza:
Anyukám nem engedi, hogy találkozzam a legjobb barátnőmmel, mert nagypapája cigány, és sajnos látszik a lányon. :( Ez van. Jól össze is vesztem anyummal -.-*
2/2 A kérdező kommentje:
én nem tudom megérteni az ilyen embereket. az a gond hogy a legtöbb ember fél attól ami neki "új" és nem tapasztalta. nekem pl sok cigány haverom barátom és bnöm van/volt mivel olyan helyen nőttem fel és pozitiv dolgokat tapasztaltam sok esetben jobbakat mint a fehéreknél(szókimondóbbak őszintébbek hűségesebbek). de ez abszolut személyfüggő. vki ilyen vki olyan nincs értelme 1 népre ráhuzni egy jelzöt. jó persze vannak sajátosságok cigányoknál pl a ritmusérzék meg ilyenek de többnyire a neveltetéstől függ ki milyen lesz. és nem attol rossz vki mert cigány hanem attol mert a társadalom eleve már elitéli és ugy nő fel.
2011. júl. 11. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!