Hogy tetszik a Nani név?
Figyelt kérdés
:D2009. márc. 31. 00:24
1/9 anonim válasza:
ha ez egy becézés akkor már csak elvből is utálom, ha valakinek ez a rendes neve, akkor szerintem borzalmas, de nem tudom utálni, mert sajnálatot érzek az iránt akinek ezzel a névvel kell élnie
2/9 anonim válasza:
Ha gyereknek kell ilyen nevet adni borzalmas. Kutya, vagy kisállat névnek elmegy, de még annak sem adnám.
4/9 anonim válasza:
Hát hörcsögnek vagy mókusnak okés. Ha ez valami (női?) név becézése akkor nem tetszik. Bocs. Eleve utálom, ha egy alapból szép nevet becéznek,főleg ha ilyen röhejes módon.
5/9 anonim válasza:
Nem értem. Az első négy válaszoló megírta a válaszát, és le lettek pontozva. A kérdésre adtak értelmes, odaillő választ, akkor miért kell lepontozni? Én egy kicsit fordítottam a százalékokon, hisz nekem is hasonló a véleményem, hogy ha még egy pici gyereknek elmegy becézgetésre, de egy felnőtt embernek borzalmas. Sok anyuka nem gondol arra, hogy egyszer felnő a gyerek és milyen szorongásai lesznek a neve miatt.
7/9 anonim válasza:
Hééé, még csak most látom a kérdést! : ))
Nem tudom, hogy van-e ilyen vezetéknév amúgy :D Nekem itt az oldalon ez a nickem... De hogy a kérdésedre is válaszoljak, Nekem tetszik, azért " találtam ki " :D
Egyébként úgy jött, hogy : Anett->Anetta->Nanetta->Nanett->Nani : )))
Jót mosolyogtam a kérdésen : ))
Nani
8/9 A kérdező kommentje:
Egyébként, valamelyik neves kérdésnél láttam a válaszod végén és unatkoztam :D:D..............
2009. ápr. 1. 20:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!