Mért van az hogy a tükörben a dolgokat másabbnak látok?
Ezt úgy értem hogy mondjuk látok a tükörben valahol egy anyajegyet amit ha megnézem akkkor nincs ott pl a hasamon.
Vagy másabb formája van vminek mint a tükörben.
Sajnálom, ha nem segítettem, de ezen szerintem nem is lehet. Sajnos egyre több ember szeretne varázserőt, meg hókusz-pókuszol minden felelősségtudat nélkül.
Egyet ajánlok, hátha azzal segítek: ne keress semmit az ezoterikában, mert az egy kifordított hülyeség. A spiritualitás már egészen más tészta. Próbálj túllépni a félelmen, ne bámulj mindig a tükörbe, mert attól csak jobban megijedsz. Az első lépés az önismeret, de vehetsz spirituális könyveket, és tanulj azokból. Az ezoterikát viszont felejtsd el, mert az hülyeség, úgy ahogy van.
Ha elérsz egy bizonyos szintet, szerintem elmúlik ez a tükrös dolog, vagy legalábbis már nem fogsz törődni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!