Internetes munkát keresek? EGy 14 éves srác vagyok, tudok gépirni, van számalszámom!
Ja,... ja... :-[[
Én meg 56 éves vagyok, internetes munkát keresek, tudok gépírni, weboldalt készíteni, webáruházat adminisztrálni...
Van számlaszámom és két tanuló gyerekem...
(Nyaralásra nem is gondolunk.)
Miért pont internetes???
14 évesen szülői beleegyezéssel már dolgozhatsz!!
Ha napi 1000 ft-ot keresel az sem rossz,mivel nem dolgozhatsz többet egy bizonyos havi óraszámnál.
Tehát 1-2000ft-ot ha keresel egy nap,30 nap ez a hónap 30*1500 = 45000 tehát egy ember heti nyaralása a Balatonnál megvan...és gondolom szüleid is keresnek....
Én meg 26 vagyok, van diplomám, több programnyelvet ismerek, tudok vakon írni, van számlaszámom és szeretnék bármit dolgozni.
Szerinted ha lenne konkrét munka akkor itt ugranának és megosztanák veled? Ha tudnék ilyenről én elvállalnám, vagy ha nem is én, akkor előbb a munkanélküli barátaimnak ajánlanám.
Internetes munkák közül a többség kamu, amit tényleg lehet csinálni az webfejlesztés, fordítás, írás. Amíg van ember aki órákat is hajlandó utazni, hogy gépeljen, nem fogják otthonra kiadni. Hiszen úgy szem előtt van, a munkáltató megismeri, könnyebb változtatni, új munkákat rábízni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!