Tih mit gondoltok 2012/2013 ról?
Este el szoktam gondolkodni, mi van a halál után. Elkezdek aggódni, hogy rövid 1 élet. De megnyugtatom magam, hogy van időm. De mennyi? :S Mennyire lesz veszéjes 2012 átállás és a 13 as nap kitörés?
Emberélet veszéjbe fog kerülni?
14f
Nyugodtan gyakorold a nyelvtant,mert nem lesz semmi sem 2012-ben sem 2013-ban..hacsak az nem,hogy megvágnak nyelvtanból..
Kezd avval,hogy a "veszjbe" szót így írod le: VESZÉLYBE
Én ezzel úgy vagyok, hogy vagy lesz vagy nem.. Én csak akkor fogok majd idegeskedni ezen, ha tényleg bekövetkezik.. addig lesz*rom, szóval neked se kéne stresszelni ezen még.
Az, hogy az emberlét veszélybe fog-e kerülni nem tudom. Ha tényleg be is következik és minden elektronikus eszköz úgymond megsemmisül biztos nem lesz valami jó világunk.. Mivel már szinte minden árammal működik.
De gondoljunk csak bele 100 évvel ezelőtt még szinte nem is volt elektronikai eszköz, akkor biztos nem lett volna nagy baj, mint most.
Szépen lesznek előrejelzések, és amikor épp jön egy durvább napszél akkor előtte leállítják az áramot azt cső.
Nyilván gazdaságilag megéreznénk de ki lehetne kerülni azt hogy minden elektromos cucc tönkre menjen.
Ha lesz egyáltalán napszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!